A fost lichidat și generalul Mordvicev, care-i înarma pe separatiștii din Donbass. Este al 6-lea general rus omorât de ucraineni în 23 de zile

0
377

Generalii ruși prezenți pe frontul ucrainean cad ca spicele. Statul Major al Forțelor Armate de la Kiev a anunțat lichidarea celui de-al șaselea ofițer superior trimis de Kremlin să omoare civili pașnici în țara vecină. Într-o operațiune-fulger, generalul-locotenent Andrei Mordvicev (46 de ani) a fost lichidat. El a comandat Armata a 8-a Combinată din Districtul Militar de Sud al Forțelor Armate ale Federației Ruse, anunță Obozrevatel.com.

Potrivit consilierului președintelui Volodimir Zelenski, Aleksei Arestovici, Mordvicev și-a pierdut viața în timpul atacurilor asupra aerodromului din Cernobaevka, de lângă Herson.

Arestovici a menționat că Armata a 8-a rusă, comandată de Mordvicev, era responsabilă de aprovizionarea și înarmarea teroriștilor din așa-zisele „republici populare” Donețk și Lugansk.

https://ziaristii.com/fost-lichidat-si-generalul-mordvicev-care-inarma-pe-separatistii-din-donbass-este-al-6-lea-general-rus-omorat-de-ucraineni-23-de-zile/

Lasă un răspuns