Unimedia.info | Caz ieșit din comun în Ialoveni: Vecinul a intrat în ograda unei familii și i-a împușcat câinele de rasa Chow Chow

0
199

Grozăvia s-a întâmplat în satul Costești, raionul Ialoveni. Stăpâna dă vina pe vecinul său, care potrivit ei, dânsul a chefuit cu prietenii săi toată ziua, iar noaptea, după ce toată familia a mers la culcare, i-a împușcat patrupedul în față. 

Ina Ciobanu, o voluntară, a mediatizat acest caz pe o rețea de socializare. Contactată de UNIMEDIA, dânsa a declarat că vecinul a atenționat în nenumărate rânduri că va ucide câinele, motivând că este deranjat de gălăgia pe care o face. Astfel, grozăvia s-a întâmplat în noaptea dinspre opt spre nouă mai, în jurul orei 23.00, când toată familia dormea, în casă erau și doi minori. Aceștia au fost treziți de zgomotul unei arme, iar afară au găsit patrupedul împușcat în față.

La fața locului a fost chemată poliția, ulterior aceștia au confiscat arma de foc a suspectului. Cel din urmă neagă orice legătură a sa. Patrupedul a fost trimis la expertiza medico-legală pentru a  indentifica dacă glontele corespunde.

Sursa mai spune că bărbatul nu este la prima sa abatere în legătură cu animalele domestice.

Potrivit ofițerului de presă, Silvia Vetcu, a fost înaintată o cauză penală.

mai mult la :  unimedia.info/stiri/foto-caz-iesit-din-comun-in-ialoveni-vecinul-a-intrat-in-ograda-unei-familii-si-i-a-impuscat-cainele-de-rasa-chow-chow-153481.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here