Un bărbat din Mileştii Mici, raionul Ialoveni, căutat cu disperare de rude: A dispărut de jumătate de an

0
310

A plecat de acasă şi nu s-a mai întors de mai bine de jumătate de an, fiind acum căutat de rude cu disperare. Eremia Gheorghe are 55 de ani şi este locuitor al satului Mileştii Mici, raionul Ialoveni.

Bărbatul nu a mai fost văzut din luna septembrie a anului trecut, şi în tot acest timp nimeni nu ştie unde se află bărbatul.

Disperată soţia a cerut ajutorul Poliţiei. Speră că soţul ei este viu şi că se va întorce acasă nevătămat. Potrivit acesteia, bărbatul era angajat al Întreprinderii de Stat Mina de Piatră din Mileştii Mici. Ultima dată el a venit de la muncă, iar spre seară a ieşit din ogradă şi nu s-a mai întors. Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, Silvia Vetcu, poliţia a pornit un dosar pe căutare, scrie Canal3.

Oamenii legii au discutat cu rudele şi prietenii bărbatului. Totodată s-au deplasat şi la locul său de muncă, unde au vorbit cu colegii de lucru al acestuia. Acelaşi răspuns, nimeni nu ştie nimic de el. Autorităţile l-au dat şi în căutare internaţională. Din informaţiile preliminare se cunoaşte că, bărbatul nu a traversat frontiera de stat.

Potrivit familiei, el are 1,80 metri şi este slab, are ochii verzi, părul caştaniu şi poartă o freză scurtă. Toţi cei care l-au văzut pe bărbat sau deţin informaţii despre locul aflării lui, sunt rugaţi să sune la numărul de telefon: 0 60 472 616 sau să anunţe Poliţia.

mai mult la :  /point.md/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here