RUȘINOS: Sărbătorirea CENTENARULUI la Ialoveni se AMÂNĂ: Ce le-a scris președintele interimar de la Ialoveni oaspeților din România care erau invitați în R. Moldova

0
118

Președintele interimar al raionului Ialoveni, Oleg Mereacre, i-a trimis o scrisoare președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, prin care îl informează că acțiunile dedicate Centenarului, planificate în acest raion, se amână, invocând motive „obiective”.

Mereacre face referire la demisia fostului președinte de raion, Anatol Dimitriu, cel care a semnat ordinul cu privire la manifestările dedicate Centenarului pentru anul 2018.

Anatol Dimitriu care, pe parcursul mandatului său, a adus investiții de milioane în raion din România și a înfrățit aproape toate localitățile din Ialoveni cu entități administrative de peste Prut, se declară „șocat” de decizia actualelor autorități ale raionului.

„Stimați prieteni de pe ambele maluri ale Prutului , nu cred că sunt de ajuns scuzele mele pentru decizia luată de actuala conducere a raionului Ialoveni. Eu pur și simplu sunt șocat și aș ruga pe toți cei ce pot totuși să vină în Republica Moldova la învitația mea, să-mi scrie în privat și eu voi avea grijă să vă simțiți ca acasă. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, a scris Dimitriu pe Facebook.

http://www.ziarulnational.md/doc-rusinos-sarbatorirea-centenarului-la-ialoveni-se-amana-ce-le-a-scris-presedintele-interimar-de-la-ialoveni-oaspetilor-din-romania-care-erau-invitati-in-r-moldova/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here