ProTV.md : Pustii din Ialoveni, campioni in Germania. O echipa de juniori din Moldova s-a impus la competitia Wasserburg, dupa o finala castigata la penalty-uri. Ce au facut fotbalistii nostri la final de meci – VIDEO

0
236

O echipa de juniori din Moldova a devenit campioana la un turneu amical de fotbal din Germania. Pustii din Ialoveni s-au impus la competitia Wasserburg, dupa o finala castigata la penalty-uri. La final, fotbalistii nostri au dansat pe teren.

14 pusti din mai multe localitati din Ialoveni au participat weekend-ul trecut la un turneu amical de fotbal in Germania cu ocazia aniversarii clubului Wasserburg. In finala au intalnit formatia Cugir din Romania. Pustii din Ialoveni au deschis scorul, insa au fost egalati in repriza secunda.

S-a ajuns la penalty-uri, unde portarul nostru a fost eroul. A inscris de la punctul cu var, iar apoi a aparat si a adus victoria ialovenenilor.

Cristian MALISENCO, PORTAR: „M-am gandit la toti cei care ma sustin. La colegi, la antrenori, la cei de acasa care tin la mine. Am aparat onoarea satului de unde sunt, a raionului si a intregii tari. Am aparat onoarea noastra.”

Arteom GRATE, FUNDAS: „Adversarii au fost puternici, dar si noi am fost puternici. Am incercat sa aratam ca suntem buni.”

Chiar daca au facut doar 4 antrenamente dupa selectia jucatorilor, secretul succesului pare a fi simplu – disciplina si devotamentul.

http://protv.md/stiri/sport/pustii-din-ialoveni-campioni-in-germania-o-echipa-de-juniori-din—2309501.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here