ProTV.md : Locuitorii din Danceni, Ialoveni au parte de apa… neagra la robinet. Pentru ca apeductul care alimenteaza satul se defecteaza periodic, iar apa este deconectata des: „Farfuriile se inegresc”

0
255

Locuitorii din Danceni, Ialoveni au parte de apa… neagra la robinet. Pentru ca apeductul care alimenteaza satul se defecteaza periodic, apa este deconectata des, iar cand revine in robinet, se scurge cu toata murdaria din tevi laolalta.

Oamenii folosesc apa din robinet doar pentru treburile casnice, iar pentru a prepara mancare sau a consuma o iau de la izvor. Victoria Moraru spune ca azi dimineata a conectat masina de spalat fara sa verifice apa in robinet. La un moment dat a fost nevoita sa o opreasca pentru ca altfel s-ar fi stricat.

Victoria MORARU:Am pus masina de spalat si la un moment dat aud ca ea striga, cand am venit am vazut ca masina cere apa. Cand am conectat apa era strasnic.”┬á

Femeia spune ca aceasta este deja a treia masina de spalat pe care a cumparat-o, anul trecut doua s-au stricat din cauza apei murdare.

Victoria MORARU:Acolo se vede, dar nu este neagra foarte tare, pentru ca filtrul s-a astupat la timp si nu i-a dat voie sa traga apa murdara. A tras aici putin si s-a astupat, aici se vede cum e negru.”


http://protv.md/stiri/actualitate/locuitorii-din-danceni-ialoveni-au-parte-de-apa-neagra-la-robinet—2383801.html

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here