Pieton mort în raionul Ialoveni

0
159

Un bărbat de 70 de ani a murit aseară după ce a fost lovit de o maşină pe traseul Chişinău – Leuşeni, iar trei oameni au ajuns la spital în urma unui accident produs azi-dimineață în apropierea satului Coloniţa din municipiul Chișinău. Un alt impact violent a avut loc în raionul Orhei. Amănunte aflați în cele ce urmează.  Un pieton în vârstă de 70 de ani a fost lovit aseară de o maşină în apropierea satului Suruceni din raionul Ialoveni. În urma impactului, victima, care era locuitor al capitalei, a suferit mai multe traumatisme grave. Bărbatul a fost transportat la spital, unde s-a stins din viaţă.

Iar astăzi, în jurul orei 10, trei oameni au fost răniţi într-un accident produs în apropierea satului Coloniţa din municipiul Chișinău.
Impactul a avut loc între un automobil marca Dacia, la volanul căruia se afla un şofer de 29 de ani, şi o Niva, condusă de un bărbat de 53 de ani. La fața locului s-au deplasat două ambulanțe. Acestea au preluat cele trei persoane care au suferit mai multe traumatisme şi le-au transportat la Institutul de Medicină Urgentă din capitală. Potrivit poliţiei, vinovat de coliziune s-ar face şoferul Daciei, care a pierdut controlul volanului într-o curbă. El riscă şase puncte de penalizare şi o amendă de 1.500 de lei.

Alte două autovehicule au fost grav avariate în urma unui accident produs în această dimineaţă pe traseul Orhei – Rezina, în apropierea satului Step-Soci. Impactul violent a avut loc între un microbuz de marfă şi o maşină marca Mercedes. Conducătorul auto al furgonetei ar fi pierdut controlul volanului din cauza poleiului de pe șosea şi a lovit celălalt vehicul. În consecinţă, şoferul Mercedesului s-a ales cu leziuni uşoare. Cazul este investigat în continuare.


http://www.jurnaltv.md/ro/news/2018/2/2/pieton-mort-in-raionul-ialoveni-10322156/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here