Noi proteste la Puhoi. Locuitorii cer deschiderea rutelor de transport spre Chișinău

0
149

Locuitorii satului Puhoi au organizat un nou protest în centrul localității. Puhoienii se simt păcăliți și cer în continuare deschiderea rutelor de transport spre Chișinău, dar și punerea în circulație a autobuzelor procurate din banii lor.

Deși Ministerul Economiei anunța într-un comunicat oficial că a rezolvat problema transportului la Puhoi, localnicii susțin contrariul.

„Tot ce s-a spus sunt minciuni. Dimineața sunt probleme de circulație pentru că nu sunt curse suplimentare, iar oamenii nu au locuri și circulă în condiții inumane”, spune primarul localității, Petru Frunze.

Localnicii cer deschiderea a 10 curse noi de transport spre Chișinău, iar licitațiile publice să fie transparente. Dacă problema nu va di rezolvată până pe 7 februarie, localnicii vor organiza noi proteste.

Problema transportului public la Puhoi este una veche. Locuitorii susțin că agentul economic, care presta servicii de transport, percepea tarife mari și nu oferea condiții normale pentru călători.

mai mult la :  http://tv8.md/2018/02/04/video-noi-proteste-la-puhoi-locuitorii-cer-deschiderea-rutelor-de-transport-spre-chisinau/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here