Mișcarea pentru Unire ia amploare. Cinci localități din Ialoveni au votat pentru Unirea cu România. IaLOVEni 💛 Romania !

0
146

Alte trei localități din Republica Moldova au votat pentru Unirea cu România prin decizii ale Consiliului Local, potrivit Platformei unioniste „Acțiunea 2012”. Astfel, numărul localităților care aleg România ajunge la 17.

Localitățile care au votat Unirea, până în acest moment, sunt: Parcova (Edineț); Ulmu (Ialoveni); Bardar (Ialoveni); Ruseștii Noi (Ialoveni); Puhoi (Ialoveni); Văsieni (Ialoveni); Feștelița (Ștefan Vodă); Opaci (Căușeni); Gotești (Cantemir); Săseni (Călărași); Nişcani (Călăraşi); Sărătenii Vechi (Teleneşti); Grătieşti (Chişinău); Boghiceni, (Hânceşti); Codreanca (Străşeni); Floreni (Anenii Noi) și Tărşiței (Teleneşti).

IaLOVEni 💛 Romania !

„Nu mai puțin de 17 primării de peste Prut sunt până în prezent semnatare a Declarației de Unire, în care reprezentații aleși ai comunităților își exprimă fără rezerve intenția de reîntregire a neamului prin Unirea cu România. În afară de acestea, mai sunt și alte localități unde atât primarul, cât și mulți dintre cetățeni semnează pentru Unire, acesta fiind și cazul Sadovei, satul de baștină a președintelui Igor Dodon. În următoarele săptămâni, alte zeci de localități vor semna astfel de declarații, totul culminând cu manifestația de Unire din 25 martie de la Chișinău, unde se vor aduna cel puțin 100.000 de oameni în Piața Marii Adunări Naționale”, se arată într-un comunicat al unioniștilor.

sursa :  https://www.cotidianul.ro/miscarea-pentru-unire-ia-amploare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here