Autocar Moldova – Danemarca

ROMANIA-SLOVACIA-CEHIA-GERMANIA- DANEMARCA SI RETUR România 004 0741081891 Danemarca 0045 71687590 Program pentru luna IANUARIE 2018 PLECARE DIN ROMÂNIA ÎN FIECARE VINERI: 05-12-19-26 IANUARIE (VINEREA) PLECARE DIN DANEMARCA-GERMANIA-CEHIA ÎN FIECARE DUMINICA : 07-14-21-28 more | mai mult »

Autocar Chișinău – Moscova | Chișinău – St. Petersburg

Chișinău-Moscova cât și Chișinău-Sankt Petersburg sunt două rute de transport pasageri și colete oferite de către Compania „Transeric Tur” S.R.L. Satisfacția unei călătorii plăcute alaturi de noi vă este garantata de experianța more | mai mult »

Autocar Moldova – MOSCOVA

TRANSPORT DE PASAGERI CHISINAU-MOSCOVA! Complet Comfort Siguranța!!! tel: 068395265, 078040372, tel:rus. +79262778962, +79258017360. Circulație Zilnica! Chișinău, Orhei, Singerei, Balti, Edinet, Ocnita…și în toate regiunile Moldovei! Dar si la Comandă pe orice cursa more | mai mult »

Autocar Moldova – Cluj Napoca

   Bălți-Cluj Napoca   Similare more | mai mult »

Autocar Moldova – Suceava

Oferim servicii de transport persoane Chisinau -Botosani – Suceava si retur, zilnic. Pornire din Autogara Suceava 09:00 Pornire din Autogara de Sud din Chisinau 07:00 Posibilitate de inchiriere microbuz sau autobuz pentru more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul-Ankara

Curse regulate / La Comanda (CHISINAU-ISTANBUL-ANKARA) cursa deservite cu Lux autocarele generatia Euro5/6 Mercedes Benz Travego, Setra 417 HDH (confort,siguranta, exclusivitate) Servicii transport profesioniste, calatoreste in maxima siguranta si comoditate cu autocarele more | mai mult »

Autocar Moldova-Istanbul

Compania Remol-Trans efectuiaza transport regulat de persoane si bagaje in TURCIA-ISTANBUL. Plecarea din Chisinau are loc in fiecare zi de duminca la orele 11-00.La Istanbul sosirea are loc luni dimineata la orele more | mai mult »

Autocar Chisinau – Cluj Napoca

Te gandesti sa mergi ACASA? Cu autocarele confortabile ale companiilor DORI&EUGEN TRANS si STIRBU TUR te reintorci si pleci la CASA NATALA, cu călătoriile in directiile jos numite iti reinoiesti cardurile de more | mai mult »

Autocar Chisinau-Oradea

Multi stimati prieteni si calatori, cursa Chisinau-Oradia isi preia activitatea din 10.06.17 din nou spre Oradia din Chisinau cu pornirea la ora 18:00, din motive tehnice doua curse nu sa circulat. In more | mai mult »

Autocar Moldova – Timisoara

Stimati Calatori pe data de 04,05,06 si 08,09-07-2017 la ora 14:00 la Gara de Sud per. 14 este plecare din CHISINAU spre TIMISOARA, ARAD, DEVA, ALBA-IULIA, SIBIU, FAGARAS, BRASOV ,ONESTI,ADJUD,BIRLAD HUSI doritorii more | mai mult »

Transport Moldova-Italia

ALVERSTUR-Agenția TA de transport MOLDOVA- ITALIA-MOLDOVA ! Pornire din Chișinău DUMINICA ,Marți,Miercuri,Joi,Sîmbătă Pornire din Italia- MIERCURI,Marti,Duminică WhatsApp+37369259712 Transport pasageri Moldova-Italia-Moldova cu Alverstur   Similare more | mai mult »

Autocar Moldova-Germania

  CHIŞINĂU – BERLIN (Germania) – CHIŞINĂU “LEDIANTA – TUR” vă oferă curse internationale cu autocare confortabile pentru Berlin(GERMANIA). Pornirea din Chişinău: Gara Sud-Vest”, ora 09:00 în fiecare MARȚI. Retur din Berlin: more | mai mult »

Util pentru călători! Verifică online care este timpul mediu de aşteptare în punctele de trecere a frontierei

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier prin oferirea posibilității de a opta pentru un traseu cât mai puțin aglomerat, pe prima pagina a site-ului Poliţiei de Frontieră poate fi vizualizată o more | mai mult »

Transport Moldova-Germania-Belgia

,,LAVIAL” Transport de persoane și colete, (cu autocarul) Moldova – Belgia, cu tranzit prin Romania si Germania. Graficul de circulație este: Moldova – Belgia in fiecare Joi. Belgia – Moldova in fiecare more | mai mult »

Transport Moldova – Elvetia

Sună +373 698 49 954 Transport Moldova Elvetia Similare more | mai mult »

Transport Moldova – Italia

Transport de pasageri Moldova-Italia-Moldova mergem zilnic in/din toate orasele din nordul Italiei.Ajungem in 24 de ore sigur rapid si confortabi. Tel:MD 060.509.905 ,078533319 IT:3291741104 viber: +373 60509905 Valeriu skype: valerii_20 P.S. NU more | mai mult »

Noe Trans Transport Moldova – Franta

www.facebook.com/pg/fortunatravel.md Sună +373 79 888 345 / + 33 787 666 727 Similare more | mai mult »

SUPER NEWS ! Comati PSG deschide agentie la Iasi

? www.COMATI-PSG.ro : Ne bucurăm sa vă anunțăm că din 10 martie 2017 se deschide Agenția Comati PSG din Iași! Adresa ? Str. Strapungere Silvestru, nr. 11 D2 (în apropierea Gării) ☎️(+40) more | mai mult »

 

La Ialoveni a avut loc ATELIERUL DE INSTRUIRE ,,ORIENTAREA INIŢIALĂ ÎN PROFESIA JURIDICĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA”

La 16 februarie 2018, în sala mare de şedinţe a Consiliului Raional Ialoveni, s-a desfăşurat Atelierul de instruire ,,Orientarea iniţială în profesia juridică în Republica Moldova”, cu participarea a peste 50 de elevi din instituţiile de învăţămînt preuniversitar din localităţile raionului Ialoveni.

Atelierul a fost organizat de Veronica PATLACIUC, avocat, Olga DIACONU, avocat stagiar şi Aliona BARBĂSCUMPĂ, avocat stagiar, Asociaţia Tinerilor Avocaţi din Republica Moldova, în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Consiliul Raional Ialoveni.

Prin diverse metode şi activităţi de educaţie non-formală participanţii au discutat referitor la subiectele: statul de drept, etica şi deontologia profesională a juristului, specificul activităţii în profesiile juridice calificate: judecător, procuror, avocat, notar, executor judecătoresc, arbitru, mediator, administrator de insolvabilitate şi colaborator în organele Ministerului Afacerilor Interne. Dar, pe lîngă aceste profesii juriştii pot exercita funcţii didactice şi ştiinţifice.

Spre exemplu, conform Codului deontologic, avocaţii păstrează confidenţialitatea informaţiilor pe tot parcursul vieţii şi nu pot fi influenţaţi de nici un factor. Totodată, sunt specializaţi în cauze civile (relaţii de muncă, familie, afaceri) funciare, penale etc.

La etapa actuală, o sugestie este soluţionarea conflictelor la etapa medierii pentru a uşura sarcina instanţei de judecată.

Este bine cunoscut faptul că, pentru o activitate eficientă şi eficace în administraţia publică centrală sau locală sunt necesare cunoştinţe juridice temeinice.

Important este ca tinerii să conştientizeze că au vocaţia şi oportunitatea de a deveni un jurist profesionist, începîndu-şi a construi cariera cu studiile la facultatea de drept şi participări active în diverse proiecte, deoarece angajatorii sunt în căutarea juriştilor competenţi şi veritabili !

Suntem profund recunoscători Asociaţiei Tinerilor Avocaţi din Republica Moldova, care a asigurat instruirea, pauza de cafea şi achitarea costului de deplasare a participanţilor la atelier, precum şi Direcţiei Generale Educaţie, Consiliul Raional Ialoveni pentru suportul logistic oferit.

 

ATELIERUL DE INSTRUIRE ,,ORIENTAREA INIŢIALĂ ÎN PROFESIA JURIDICĂ ÎN REPUBLICA MOLDOVA”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: