IALOVENI // Au furat tomberoanele cu tot cu gunoi

0
171

În noaptea spre joi, 22 februarie, din apropierea blocului situat pe strada Basarabia 1, au dispărut fără urmă șase din cele șapte tomberoane în care locatarii își aduceau gunoiul, scrie ialovenionline.md.

Alexandru Gutium, directorul Gospodăriei Locativ-Comunale din oraș, ne-a comunicat că lipsa tomberoanelor a fost descoperită de angajații de la salubritate care au venit să evacueze gunoiul. “Au duspărut trei tomberoane obișnuite negre și trei containere pentru colectarea selectivă a hârtiei, sticlei și plasticului. Terenul din jur era curat, ceea ce ar însemna că nu au fost luate goale. Din păcate nu avem alte tomberoane și vom fi nevoiți să le înlocuim cu containere pentru sortare. Cel mai straniu este că nimeni nu a observat nimic, deși în jur sunt blocuri, garaje, grădiniță. Sperăm ca tomberoanele să se găsească”, a mai adăugat directorul întreprinderii.

Tomberoanele dispărute au fost oferite orașului Ialoveni, mai mulți ani în urmă, de către guvernul Statelor Unite ale Americii printr-un proiect USAID. În total valoarea pagubei se ridică la circa 42000 de lei.

În prezent, poliția investighează cazul. Persoanele care au văzut ceva sau dețin informații despre acest caz sunt rugate să anunțe autoritățile.

https://deschide.md/ro/stiri/social/26880/IALOVENI–Au-furat-tomberoanele-cu-tot-cu-gunoi.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here