Europa Liberă | Ion Creţu, primarul comunei Răzeni din raionul Ialoveni: „Dacă este o stabilitate politică, atunci îți este și a lucra”

0
237

Primarul satului Răzeni despre lipsa de continuitate a proiectelor, cauzate de schimbarea deasă a miniştrilor şi migrarea dintr-un partid în altul a aleşilor locali.

Primarul comunei Răzeni din raionul Ialoveni, Ion Crețu, vorbește despre nevoia de a reabilita în sate drumurile, apeductele și reţelele de canalizare, iar toate acestea ar putea crea condiții civilizate pentru comunitate, în consecinţă oamenii nu ar pleca în masă din localităţile lor.

Europa Liberă: Vă reușește să modernizați, să europenizați satul?

Ion Crețu: „Cam greu, dar se reușește. Și asta este datorită investițiilor din partea Uniunii Europene și a Guvernului României. Avem trei înfrățiri cu frații de peste Prut – cu județul Iași, comuna Mogoșești; județul Ilfov, orășelul Măgurele și județul Iași, Bârnova. De la județul Ilfov, de la orășelul Măgurele dl primar o să aloce o sumă de 1.300.000 de lei, ca noi să putem consolida ravena din centrul satului ca să fie ulterior un parc, pe care îl vom numi în cinstea Centenarului Unirii și o alee pentru personalitățile din comuna Răzeni, care au fost în Sfatul Țării, inclusiv a președintelui Sfatului Țării. Acești bani care vor veni vor fi investiți aici.”

mai mult la :  www.europalibera.org/a/interviu-cu-ion-cretu-primarul-comunei-razeni/29140608.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here