Directorul Societății pe Acțiuni „Agregat” din Ialoveni, Alexandru Stepanenco, fin de cununie al fostului președinte Lucinschi, ar fi fost dat în urmărire generală

0
100

Directorul Societății pe Acțiuni „Agregat” din Ialoveni, Alexandru Stepanenco, ar fi fost dat în urmărire generală, fiind învinuit într-un dosar penal de amenințare cu moartea. Omul de afaceri, care este fin de cununie al ex-președintelui Petru Lucinschi, neagă informația.

Surse polițienești au comunicat pentru CrimeMoldova, că organele de drept au recurs la această măsură pentru că businessmanul nu dă curs citațiilor de a se prezenta la organul de urmărire penală și este de negăsit pentru a fi adus forțat.

Stepanenco este învinuit că l-a amenințat cu răfuiala fizică și cu moartea pe Igor Ceaica, administratorul SRL „Best Concrete” , pentru ca acesta să facă anumite declarații într-un alt dosar penal în care este bănuit.

Anterior Crime Moldova a publicat o investigație privind conflictul de la această întreprindere, a căror fondatori sunt Alexandru Stepanenco și  Mikhail Vaisman, un investitor din Israel. Ultimul l-a acuzat pe Stepanenco de preluare prin atac raider a cotei părți pe care o deținea la  o uzină de materiale de construcție.

mai mult la :   https://crimemoldova.com/news/social/un-om-de-afaceri-fin-de-cununie-al-fostului-pre-edinte-lucinschi-ar-fi-fost-dat-n-urm-rire-general/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here