Deschiderea Festivalului Național „Mărțișor 2018” în raionul Ialoveni (foto)

0
207

Deschiderea Festivalului Național „Mărțișor 2018” în raionul Ialoveni a avut loc la data de 4 martie în localitatea Horești, potrivit consiliului raional Ialoveni, informează Provincial.

Eveniment organizat de către Secția Cultură Ialoveni, Consiliul Raional Ialoveni și primăria Horești. Programul cultural a început cu un mesaj de felicitare a primarului localității Horești Cigoreanu Petru, Președintelui interimar a raionului Oleg Mereacre, Șefului secției cultură Tudor Grigorița și ex președintelui raionului Vladimir Braga urmat de spectacolul „Baltagul” în regia Galinei Castraveț, jucat cu succes de colectivul folcloric „Ialoveneanca”, conducător artistic Grigore Vârlan, dupa care au urmat grupele de copii a gradiniței creșă „Garofița”, colectivul folcloric „Geto Dacii”, iar surpriza serii a fost Valentin Palancica cu formația departamentului de destinație specială „Fulger”.

La finalul evenimentului primarul localității Pentru Cigoreanu, alături de președintele interimar al raionului, Oleg Mereacre și Șeful secției cultură Ialoveni, Tudor Grigoriță au mulțumit și au înmânat participanților diplome și trofee pentru buna desfășurare a evenimentului.

mai mult la :   http://provincial.md/proaspat/deschiderea-festivalului-national-martisor-2018-in-raionul-ialoveni-foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here