Deschide.md : Raionul Ialoveni are un nou președinte

0
112

Primarul comunei Mileștii Mici, Lilian Caramanu, a fost ales astăzi în funcția de președinte al raionului Ialoveni cu votul a 28 de consilieri raionali din cei 35, scrie ialovenionline.md.

Pentru noul președinte au votat consilierii fracțiunilor PDM, PLDM și PUN.

Lilian Caramanu este membru al Partidului Democrat din Moldova și vicepreședinte a organizației teritoriale Ialoveni a PDM.

Funcția de președinte al raionului Ialoveni a devenit vacantă după ce fostul președinte, Anatolie Dimitriu și-a dat demisia, la 16 februarie curent.

Vom aminti că președintele interimar care a fost până acum la șefia raionului, a refuzat să mai organizeze evenimentele planificate cu ocazia împlinirii a 100 de ani la Unirea Basarabiei cu Țara-Mamă Romania, chiar dacă fostul președinte, Anatolie Dimitriu, semnase o dispoziție privind marcarea „Anului 2018 – Anul Centenarului Marii Uniri”. Acesta i-a scris președintelui Județului Dâmbovița să nu mai vină în Moldova, pentru că programul artistic nu va mai avea loc în perioada stabilită anterior.

La rândul său, fostul președinte al raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu, s-a declarat șocat, mai ales în condițiile în care mulți  dintre invitații din România au făcut rezervări de bilete și hoteluri, iar unii contractase și mijloace de transport.

mai mult la :   deschide.md/ro/stiri/politic/28703/Raionul-Ialoveni-are-un-nou-pre%C8%99edinte.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here