Cum arată sensul giratoriu din orașul Ialoveni după ce a fost reparat principalul pilon de iluminare

0
229

După mai mulți ani de așteptare, locuitorii orașului Ialonevi se bucură de faptul că sensul giratoriu din centrul localității a fost iluminat. Pilonul din centrul sensului giratoriu a fost reparat și a început să lumineze după ce mai mulți ani nu a funcționat. Autoritățile locale spun că reparația pilonului face parte dintr-un proiect mai amplu de iluminare stradală.

Un vis devenit realitate. După multă aşteptare, s-a aprins din nou lumina la felinarul din centru. Plăcut, frumos şi admirabil. Iar felinarul din centru şi-a găsit rostul – de a lumina în continuare, lucrul care îl reuşeste să-l facă cel mai bine”, a scris un internaut pe rețelele de socializare.

Primarul orașului Ialoveni, Sergiu Armașu, a declarat pentru TV8 că este vorba despre un proiect al Fondului pentru Eficiență Energetică, în cadrul căruia s-a implicat financiar și Primăria. Proiectul este în desfășurare și urmează să fie iluminate și alte zone ale orașului.

Acest proiect presupune iluminarea tuturor străzilor centrale, modificarea lămpilor pe iluminare LED. În baza proiectului vom putea extinde iluminatul stradal. Noi deja am extins cu forțele proprii în jur de șapte străzi. Dacă până acum ardea peste un pilon, acum la fiecare pilon arde lampa”, a spus funcționarul.

mai mult la :  tv8.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here