Copiii din Ialoveni vor avea posibilitatea s─â se ocupe cu sportul gratuit (VIDEO)

0
91

Copiii din comuna Z├«mbreni, raionul Ialoveni, vor avea posibilitatea s─â se ocupe cu sportul ├«ntr-un club sportiv nou, deschis sub patronajul unui renumit maestru ├«n arte mar╚Ťiale, informeaz─â Noi.md.

De notat c─â lec╚Ťiile vor fi absolut gratuite, iar orice copil care ├«╚Öi dore╚Öte poate s─â fac─â sport ├«n aceast─â sal─â inaugurat─â la ini╚Ťiativa lui Oleg Ciorn├«i, conduc─âtor al clubului ÔÇ×OlimpÔÇŁ.

ÔÇ×Clubul din Z├«mbreni ├«╚Öi propune s─â antreneze ├«n jur de 120 de copii, care vor fi repartiza╚Ťi ├«n grupuri ├«n func╚Ťie de v├«rst─â. Doar la primul antrenament au fost prezen╚Ťi 72 de copiiÔÇŁ, a men╚Ťionat Oleg Ciorn├«i.

Important este c─â noua sal─â de sport va putea fi frecventat─â nu doar de copiii din localitate, dar ╚Öi de cei din satele din ├«mprejurimi. U╚Öile clubului s├«nt deschise pentru to╚Ťi iubitorii de sport.

Deschiderea s─âlii a fost posibil─â datorit─â sus╚Ťinerii ╚Öi patronajului din partea maestrului ├«n arte mar╚Ťiale Sakis Tsiobanoglou din Grecia, care este ╚Öi pre╚Öedintele Academiei Interna╚Ťionale de Sport, ╚śtiin╚Ť─â ╚Öi Tehnologii.

mai mult la :   http://noi.md/md/societate/copii-din-ialoveni-vor-avea-posibilitatea-sa-se-ocupe-cu-sportul-gratuit-video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here