Cazuri suspecte la Ialoveni! De câteva săptămâni se tot fură și se incendiază tomberoanele de gunoi

0
170

Orașul Ialoveni se confruntă de câteva săptămâni cu o problemă: în doar două săptămâni, Gospodăria Locativ Comunală a pierdut 12 tomberoane, acestea fiind furate sau incendiate. 

În total este vorba despre patru cazuri, înregistrate în doar două săptămâni. Primul incident a avut loc la data de 25 februarie, când din preajma curții unui bloc locative au fost furate 6 tomberoane, cu tot cu gunoi, din cele 7 existente în locul respectiv.

Autoritățile locale spun că șirul acestor evenimente denotă faptul că totul este regizat.

„Pagubele se ridică la circa 50.000 de lei. Sunt 6 tomberoane dispărute și 6 incendiate. Tindem să credem că se face intenționat. Sunt doar două locații și în ambele locuri incidentele s-au repetat. Aceste acțiuni vin să ne îngreuneze activitatea, pentru că ultimele containere din plastic incendiate au fost înlocuite cu cele din fier, pentru că nu mai avem din astea de plastic. Respectiv, gunoiul din tomberoanele din fier este mai greu de evacuat, evacuarea trebuie făcută cu alte mașini”, spune Alexandru Gutium.

De asemenea, șeful Gospodăriei Comunale Ialoveni a menționat că tomberoanele au fost primite în baza unui proiect de către guvernul Statelor Unite ale Americii printr-un proiect USAID.

http://bani.md/cazuri-suspecte-la-ialoveni-de-cateva-saptamani-se-tot-fura-si-se-incendiaza-tomberoanele-de-gunoi-foto—101630.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here